Tigerrejer i rispapir med peanutbutter sauce

Prøv disse lækre rispapirruller med tigerrejer som en forret næste gang du får gæster. De smager fantastisk og er både sunde og dekorative:) Du kan med fordel også tilføje dem i din kostplan, hvis du er på diæt, da de har et lavt kalorieindhold?

4 pers. 8 ruller ialt 129 kcal pr. rulle

Peanutbutter sauce 200 kcal pr. person

Ingredienser

8 stk rispapir

150 gr. tigerrejer

20 g risnudler

1 mellem avocado

1 mellem peberfrugt, rød

1 mellem peberfrugt, gul

1 spsk bønnespirer

2 stk lime

100 gr. agurk

Et bundt mynteblade

1 tsk. sorte sesamfrø

20 gr. peanuts ristede og saltede

2 fed hvidløg, 1 tsk. friskrevet ingefær og 1 tsk olivenolie (lage til tigerrejerne)

Peanutbutter sauce

2 spsk olivenolie, ekstra jomfru

1 tsk karrypasta

2 spsk fiskesauce

2 tsk brun farin

3 spsk peanut butter

1 stk lime

1 fed hvidløg

20 g ingefær, frisk

1 dl kokosmælk, dåse

Fremgangsmåde

Kom vand i en stor gryde og når vandet koger, skrug ned og dyp et stykke rispapir ad gangen i 10 sek.

Læg rispapiret på et fugtigt viskestykke og læg 2 tigerrejer og grøntsagsstænger, lidt risnudler og bønnespirer på midten af rispapiret.


Pres lidt lime hen over fyldet. Form som en rulle og pynt med sorte sesamfrø.

Peanutbutter sauce:

Pisk alle ingredienserne sammen og kom dressingen i en skål med låg og lad det stå og trække i en time i køleskabet inden den serveres

Relaterede indlæg