Syltede rødløg med ingefær og chilli

Rødløg er super sunde og hvis du vil undgå at lugte af rå løg, kan du med fordel sylte dem.

De smager fantastisk ovenpå røget laks, kylling eller i en salat.

Rødløg indeholder vitamin C, vitamin B-6, mangan, magnesium og kalium.

Desuden har rødløg et højt indhold af kostfibre, som er gode for tarmene.

100 gr. syltede rødløg indeholder kun 50 kcal. Så du kan bare spise løs, selvom du er på diæt.

Ingredienser

  • 3 store rødløg
  • Et stykke ingefær (5 cm)
  • 1 frisk chilli
  • 1 dl eddike
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker

Skær løgene i skiver

Hak Ingefær i små stykker og snit chillien i små ringe.

Varm vand, sukker og eddike i en gryde indtil sukkeret er smeltet.

Kom løg, ingefær og chilli i et sylteglas og hæld lagen over så det dækker og stil på køl.

Husk at rengøre sylteglasset i atamon inden brug.




Relaterede indlæg