Det er januar og koldt og gråt udenfor! Derfor skal du prøve denne sunde mættende suppe, som også har et lavt kalorie indhold. Er du vegetar kan du erstatte kyllingen med tofu som også har et højt protein indhold.
2 pers
470 kcal pr. person
Ingredienser
1 stor broccoli, rå
3 dl kokosmælk, light
5 g kokosolie
2 både lime, rå
0,5 tsk spidskommen, stødt
1 mellem peber, chili, rå
1 liter grønsagsbouillon
1 mellem fed hvidløg, rå
1 mellem løg, rå
10 g græskarkerner
2 mellem gulerod, dansk, rå
200 g kyllinge brystfilet
1 spsk persille, rå
5 g kokosolie
Læg kyllingefileterne i et fad med 1 tsk kokosolie i bunden.
Tilsæt krydderier efter behag.
Indsæt i ovnen og tænd på 100 gr varmluft og steg i 45 min.
Hiv kødet fra hinanden med 2 gafler
Sauter løg, hvidløg og chilli sammen med spidskommen. Tilsæt grøntsagsboullion.
Tilsæt broccoli, 2 store gulerødder og lad det koge i 15 min.
Blend suppen med en stavblender og tilsæt kokosmælk, limesaft, salt og peber. lad det simre i 10 min
Tilsæt pulled chicken og persille
Rist græskarkærnerne på en tør pande og brug dem som pynt