Om mig

Jeg har hele livet interesseret mig for sund kost og træning og har dyrket springgymnastik fra jeg var 6 år og hele min ungdom. Da jeg var 15 begyndte jeg at interessere mig for vægttræning. Dengang var der mange fordomme om at piger ville komme til at ligne mænd, men det er heldigvis ikke tilfældet.

I over et årti har jeg arbejdet med ledelse, rekruttering og coaching. En super spændende karriere, hvor jeg har valgt at kombinere mine erfaringer med mine fritidsinteresser, som efterhånden fyldte mere og mere i min hverdag.
Derfor besluttede jeg mig for at at uddanne mig til kostvejleder og personlig træner, som er det jeg brænder allermest for.
Min passion er at hjælpe dig til at få en sundere og stærkere krop. Du vil opleve, at du gennem kontinuerlig træning og fokus på kostændring, vil opnå mere energi og overskud i hverdagen. Jeg sørger for at det er nemt og overskueligt for dig, med et trænings og kostforløb der er tilpasset dit behov.

Mit motto har altid været:

Du kan altid købe en ny bil, men ikke en ny krop?

Jeg tilbyder:

Personlig træning én til én i Sporting Health Club på Islands Brygge

Hjemmetræning

Træning i det fri

Intensiv styrketræning

Mine certificeringer:

ICF Certificeret Coach

EHFA Certificeret Kostvejleder

EHFA Certificeret Fitnesstræner

EHFA Certificeret Personlig Træner

EHFA Kost til vegetarer og veganere

Masterclass i Teamtræning

Situationsbestemt Ledelse

ADKAR Change Management

Jeg glæder mig rigtigt meget til at møde dig og hjælpe dig med at skabe en sundere hverdag

- Eva Larsen