Glutenfri spinatvafler med chilli

Prøv disse lækre glutenfrie spinatvafler, som kan spises med laks, kylling eller med grøntsager som topping.

Prøv disse lækre glutenfrie spinatvafler, som kan spises med laks, kylling eller med grøntsager som topping.

Ingredienser: 2 pers. (4 vafler)

200 gr. frisk spinat

1 chilli (hakket)

3 æg

75 gr. glutenfri havregryn

200 gr. havremælk

1 tsk. salt

1 tsk. bagepulver

kokosolie til stegning (gerne på spray)

Topping:

150 gr. koldrøget laks

1 avocado

1 lime

10 gr. Philadelphia light smøreost

Fremgangsmåde:

Tænd for vaffeljernet. Blend spinat, havregryn, havremælk, bagepulver, salt, æg og den hakkede chilli. Spray vaffeljernet med kokosolie og bag vaflerne.

Topping:

Smør vaflerne med smøreosten, pynt med laks avocado og lime

Pr. portion:

550 kcal

35 gr. protein

Relaterede indlæg