Glutenfri protein muffins m. hindbær og hasselnødder

Prøv disse glutenfrie muffins istedet for en kage, proteinbar eller bare som et mellemmåltid. De indeholder en masse gode ingredienser og så er de både sunde og glutenfrie. De er også gode som morgenmad på farten, og kan holde sig 5 dage i køleskabet:)

Ingredienser:

Ingredienser

50 g hindbær, frost

4 spsk ahornsirup

1 tsk bagepulver

2 tsk kanel, stødt

1 knivspids (0,25 ml) salt

1 tsk vaniljepulver

30 g kokosolie

1 spsk chia, frø

50 g hakkede hasselnødder

200 g havregryn, glutenfri

1 tsk flormelis (strø på muffins som pynt når de er bagt)

2 måleskeer protein pulver (1 måleske 30 gr.)

400 gr. havremælk

Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål (Ikke de frosne hindbær! De skal bruges til pynt). Varm evt. kokosolien i vandbad for at få den flydende. Dæk skålen til og kom den i køleskabet i mindst 2 timer og gerne natten over.

Hæld dejen i muffins forme. 12 stk. ialt. Pynt hver muffin med 5 frosne hindbær og bag dem i ovnen i 30 min på 190 gr.

Disse muffins kan holde sig i køleskabet i 5 dage.

Portionen giver 12 muffins ialt.

En muffin indeholder:

176 Kcal.

7 gr. Protein

6,8 gr. Fedt

Prøv også mine glutenfrie spinatvafler

Relaterede indlæg