Kyllingespyd med grøntsager og hjemmelavet peanutbuttersauce

Jeg er en stor fan af det thailandske køkken, da der ikke bliver sparet på grøntsager og kylling:) Derudover rummer denne ret både noget der er spicy, syrligt, sødt og sprødt. Og så er det mad med farver, som er en fryd for øjet. Jeg lover dig at rå grøntsager og peanutbuttersauce smager himmelsk:)

(2 pers.)

400 gr. kyllingeinderfilet

et halvt broccoli

en halv agurk

en stor gulerod

et lille bundt forårsløg

100 gr. edamame bønner

en frisk chilli

en lime

50 gr. saltede peanuts

Peanutbutter sauce:

2 tsk. olivenolie

1 tsk. currypaste

2 spsk. fiskesauce

2 tsk. brun farin

3 spsk crunchy peanutbutter

saften fra en lime

1 fed hvidløg

2 tsk. fintrevet ingefær

1/3 dåse kokosmælk

Fremgangsmåde:

Pisk alle ingredienserne sammen og kom dressingen i en skål med låg og lad det stå og trække i en time i køleskabet inden den serveres

Relaterede indlæg