Hold vægten hele julen🎄

  1. 🌟Spis dig mæt – i det rigtige

Vægttab, og vedligeholdelse af vægt, går kort sagt ud på kalorier ind, kontra kalorier ud. Hvis du sørger for, at spise dig mæt i det rigtige, så har du mindre plads til at spise det “forkerte”. Ved et julefrokostbord kan det eksempelvis anbefales, at spise godt med æg, rejer og flæskesteg (uden fedtkanten), så er der mindre plads til marcipan og risalamande til dessert.

  1. 🌟Prioter din træning!

Julen er en travl tid. Vores dage bliver fyldt med juleshopping, julefrokoster og julehygge. Det er nemt at tænke, at man lige skipper træningen, for at skabe mere tid til andre ting.

Lad være med det! Hold fast i dine rutiner og sørg for, at der er tid til din træning.

Træningen vil ikke blot gøre, at du bedre kan vedligeholde din vægt – den gør også, at du har mere overskud til alt det der fylder kalenderen! Minimum 2-3 timers træning om ugen, vil forløse en masse stress og gøre det nemmere at overskue alle juleplanerne.

Når dine muskler arbejder og når du er ude i dagslys, frigøres stoffet serotonin, som gør os i bedre humør. Gå eller løb en tur udenfor i frokostpausen, så du får frisk luft og lys.

  1. 🌟Der skal være plads til snacks… sunde snacks

Juletiden er fyldt med julesnacks. Pebernødder, konfekt og juleslik. Alt står fremme i små skåle, så de er nemme at nappe til. Stil de rigtige snacks frem, og undgå disse skjulte kalorier. Klementiner, appelsiner eller måske nogle sunde protein gulerod/appelsin muffins

Rigtig glædelig jul 🤶


https://www.bodystyling.dk/sunde-gulerods-appelsin-muffins-med-protein/

Relaterede indlæg