Glutenfri spinatboller med hytteost

Prøv disse lækre glutenfrie spinatboller med hytteost. De smager fantastisk til frokost med røget laks, philadelphia ost og agurk. Eller om morgenen med skiveost og rød peber. En stor bolle indeholder kun 210 kcal og 14 gr. protein. Bollerne kan jeg varmt anbefale hvis du er på diæt eller som alternativ til hvidt brød.

150 g spinat, helbladet

100 g havremælk

3 æg

1 tsk salt

350 g hytteost, 1,5%

2 tsk bagepulver

10 g kokosolie

1 spsk chiafrø

250 g havregryn, glutenfri

1 spsk græskarkerner

Fremgangsmåde

Bland spinat og havremælk i en blender. Rør det sammen med de resterende ingredienser i en skål.

Form 8 boller og læg dem på bagepapir på en bageplade og pynt med græskarkerner.

Bag i 25 min på 200 gr. 

Relaterede indlæg