Veganske protein muffins med banan og spinat

Veganske protein muffins med banan og spinat

Disse sunde søde Veganske protein muffins kan spises som morgenmad på farten eller blot som en sund eftermiddags snack. En muffin indeholder kun 232 kcal. og er fyldt med sunde ingredienser.

Opskrift på 12 stk.

Ingredienser

200 g havremælk

200 g havregryn

10 g vaniljesukker

1 tsk bagepulver

30 g kokosolie

200 g spinat, helbladet

2 bananer

4 spsk. ahornsirup

1/2 tsk. salt

2 måleskeer vanilje protein pulver

50 g mandler

Pynt

12 stk hindbær, frost

100 g pecannødder, Delicata

Fremgangsmåde:

Blend eller hak spinaten sammen med havremælk og mandler.

Blend banerne i og bland det med de andre ingredienser.

Pynt med frosne hindbær og pecannødder

Kom dejen i køleskabet i 2 timer.

Bag muffins på 200 gr. varmlufts ovn i 18 min.

Så er dine Veganske protein muffins med banan og spinat klar til

12 stk ialt.

Kom dem derefter i køleskabet og server dem kolde.

Kan holde sig 3 dage på køl.

231 kcal. pr. stk

9. gr. protein

21,2 gr. kulhydrat

12 gr. fedt

Se også min opskrift på sunde choco muffins her

Relaterede indlæg