Tigerrejer med pasta, spinat og champignon

Rejer har et højt protein indhold og indeholder næsten ingen fedt.

Så hvis du også er vild med tigerrejer, skal du prøve denne italienske ret med pasta, spinat, champignon og tomat. Den smager fantastisk og indeholder kun 465 kcal pr. portion.

Ingredienser

Til en person:

100 g tigerrejer, frost

75 g pasta, kogt

8 stk cherrytomat

1 stilk persille

1 lille citron

20 g parmesan

2 fed hvidløg

1 spsk olivenolie, ekstra jomfru

100 g champignon

100 g spinat, helbladet

Fremgangsmåde

Pil halerne af tigerrejerne og læg dem i olivenolie med citronsaft og hvidløg

tilsæt salt, peber og evt. tørret chilli.

Lad rejerne trække en time i køleskabet.

Kog pastaen, behold lidt af pastavandet 

Steg rejerne i 3 min på panden, tilsæt cherrytomater, champignon og spinat,  bland pastaen i panden med lidt pastavand.

riv lidt citronskal i retten.

Drys revet revet parmesan og persille på toppen

Enjoy !

Relaterede indlæg