Tigerrejer med grøntkål og champignon

Det er vinter og grøntkålstid. Så her får du min favorit opskrift på tigerrejer med grøntkål

Grøntkål kan bruges i både salater og safter, men også i pasta retter.

Grøntkål er rig på Vitamin A og C og indeholder alle de essientielle aminosyrer, så denne sunde kål kan varmt anbefales hvis du er vegetar eller veganer.

Hvis du spiser tigerrejer kan du prøve denne sunde velsmagende fedtfattige pasta ret som kun indeholder 523 kcal pr. person

Ingredienser til 2 personers tigerrejer med grøntkål

200 g tigerrejer, frost

200 g grønkål

100 g champignon

1 flaske cremefine, 7%

100 g pasta, tørt

10 g revet parmesan

3 mellem fed hvidløg

1 spsk olivenolie, ekstra jomfru

1 lille citron

Fremgangsmåde

Rengør rejerne og læg dem i olivenolie med salt og peber, citron og hvidløg

kog pastaen. 

Hak grøntkålen og skær stilken fra. Rengør champignon.

Steg rejerne i 3 min på panden. Læg dem i en skål og steg champignon sammen med grøntkålen.

Tilsæt derefter cremefine og tilsæt de stegte rejer.

tilsæt parmesan og den kogte pasta sammen med lidt af pastavaandet.

Pynt evt. med basilikum blade.

Relaterede indlæg