Thai kylling Meatballs

Spice dine kylling meatballs op med ingefær, chilli og hvidløg. De er nemme at lave og så er de et lavt kalorieindhold. Server med broccoli, ris og peanuts. Jeg plejer at lave dobbelt portion og kommer resten i fryseren.

Velbekomme ?

Ingredienser

Ingredienser Meat balls

400 g hakket kylling, 3-6%

1 stor gulerod

1 dl persille

1 mellem chili

1 dl forårsløg

1 lille ingefær, frisk

2 tsk soja sauce

1 medium æg

3 fed hvidløg

Sauce

3 spsk soja sauce

1 terning hønsebouillon

1 spsk tahin

1 lille ingefær, frisk

5 g red chilli paste

Sauce

3 spsk soja sauce

1 terning hønsebouillon, Knorr

1 spsk tahin, øko, Urtekram

1 lille ingefær, frisk

5 g red chilli paste, Chu-chum

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne og form farsen til boller og kom dem på bage papir i ovnen i 25 min på 200 gr.

Bland ingredienserne til saucen I en gryde og kog ved svag varme

Relaterede indlæg

Hvordan taber man sig??

Det helt store spørgsmål er- hvordan taber man sig egentlig. Og er der en kur der er bedre når du skal tabe dig end andre.

Vegetar Burrito

Prøv denne spicy Vegetar Burrito hvis du er vild mexikansk mad. Fyldet indeholder bla. quinoa og kidneybønner som er sunde og mættende. Serveres med hjemmelavet

Thai kylling Meatballs

Spice dine kylling meatballs op med ingefær, chilli og hvidløg. De er nemme at lave og så er de et lavt kalorieindhold. Server med broccoli,