FAQ

FAQ

Skal jeg være i god form for at starte et forløb?

Nej det behøver du absolut ikke at være! Jeg tager altid udgangspunkt i din nuværende form og laver et program til dig derefter.

Hvad hvis jeg har en sportsskade eller nogle småskavanker?

Jeg screener altid mine klienter igennem inden vi starter op. Og sikrer at din træning foregår uden smerter. Jeg sørger for at lave et program der passer til din krop.

Hvad hvis jeg aldrig har styrketrænet før?

Det er ingen hindring. Jeg laver et program som du sagtens kan udføre, selvom du er nybegynder. Og langsomt bygger vi flere øvelser på som både er sjove og motiverende at lave. Jeg sørger også for at du får en plan som du også kan udføre på egen hånd.

Kan jeg også bestille en kostplan?

Ja jeg laver også kostplaner og kan guide dig i hvor meget protein, kulhydrat og fedt din krop har brug for. Jeg hjælper dig også med at finde en plan der passer ind i din hverdag og til dine behov.

Laver I også kostplaner til mig?

Jeg laver ikke bare kostplaner. Jeg hjælper dig også med at implementere ændringerne, og guider dig i hvordan de bliver til vaner. Jeg hjælper dig med at navigere i alle de forskellige kostråd, kure, og diæter der er, således at du ikke skal spekulere mere over hvad der virker, og kun fokusere på hvad der virker for dig. – på en overskuelig måde.

Betaling

Jeg modtager mobilepay, kontant eller betaling via faktura. Du er velkommen til at betale hele forløbet på en gang, eller pr. måned.

Træningstimen

En personlig træningstime varer 60 min.
Din træning kan både foregå udendørs, hjemme eller i Fitness center, det aftaler vi sammen.

Aflysning af time

Ved aflysning mere end 24 timer før din time, kan du få den flyttet til et senere tidspunkt. Ved aflysning mindre end 24 timer før din time, kan du ikke få timen flyttet og den er derfor gået tabt.