Testimonials

Kundeudtalelser

caret-down caret-up caret-left caret-right
Mari København

Eva er så dygtig. Hvis du starter som jeg gjorde og ikke har ret mange muskler, hjælper hun dig og finder de rette øvelser til at bygge muskler hurtigst muligt op. Hun har så positiv energi og er en fantastisk person. Kan KUN anbefales

Ida København

Jeg har gennemgået et personligt træningsforløb med Eva, efter jeg havde gået at overvejet det længe. Det er uden tvivl den bedste beslutning, jeg har taget for mig selv. Eva har lært mig så meget om den rette træning, kostvejledning og givet mig en masse motivation. Jeg har altid gået op i min træning og kost, men jeg følte aldrig, at resultaterne kom frem. Netop dette har Eva hjulpet mig med, i det hun har lært mig, hvilken træning der fungerer allerbedst til mig ud fra min krop og mine mål. Derudover er hun enormt motiverende at være sammen med, og hun får dig til at yde dit allerbedste. Jeg lider af en ryg lidelse, som gør, at jeg plejede at have daglige smerter i ryg og nakke trods smertestillende medicin. Men mine smerter er mindsket i høj grad efter mit personlig træning forløb med Eva. Så ikke nok med jeg er blevet langt stærkere, så har jeg rent personligt fået en bedre dagligdag med færre smerter, mere energi og overskud trods den rette kost og træningsprogram. Jeg vil klart anbefale Eva som din personlig træner, hun har givet mig et helt nyt syn på træning og sundhed generelt, og derudover har hun fået mig til at elske mine træninger fremfor at hade dem.

Nina København

Eva er en enorm dygtig træner og jeg er meget glad for det forløb, vi har startet sammen.

Eva er som træner ikke dømmenende og slår dig ikke i hovedet med dine fejl og "når du falder i" men istedet fokuserer hun fremadrettet, opmuntre og motivere. Hun lytter til mine ønsker og har hver gang vi ses, et spændende program klar til mig. Hun er god til at presse mig til lige at yde de ekstra 10%.

Sidst vi skulle ud og løbe, havde jeg haft en rigtig dårlig dag og ville bare være derhjemme under dynen og have ondt af mig selv, men jeg havde en aftale med Eva om at vi skulle ud og løbe. Jeg valgte at møde op og heldigvis for det. Eva snakkede det hele igennem med mig, og efter en halv time havde hun fået mig i så godt humør at vi kunne begynde træningen. Jeg har før prøvet andre trænere men det har aldrig rigtigt været effektivt. Jeg er derfor meget glad for at have fundet Eva og jeg kan stærkt anbefale hende til dem som overvejer at skulle igang med at træne, ønsker vægttab eller bare mangler en undskyldning for at komme op af sofaen.

Trine København

Jeg har nu trænet sammen med Eva i 2 måneder, 2-3 gange om ugen. Jeg har tidligere været den der gik forvirret rundt efter en ledig maskine i fitness centeret, uden nogen struktur på min træning. Min træning er blevet mere målrettet, nu hvor jeg har fået lagt et program med øvelser, som passer til min målsætning . Mit mål er at opbygge muskelmasse, og resultaterne mærkes allerede.

Eva er altid veloplagt og motiverende. Hun formår altid at få mig ud af starthullerne - selv på en dårlig dag!

Henrik Gran Canaria

Efter et par år med lidt for meget mad og for lidt træning, var tiden nu kommet til at få muskelmassen op og fedtprocenten ned. Mine måltider skulle kigges efter og min træning skulle boostes.

Efter råd fra en god ven opsøgte jeg Eva Larsen og efter få minutter i hendes selskab var jeg ikke i tvivl om, at det var Eva der skulle hjælpe mig på vej. Eva er passioneret, ved hvad hun taler om og gør det hele meget praktisk og lige til.
Jeg bor til daglig i udlandet og er kun i Danmark 2 eller 3 gange om året. Derfor var det en forudsætning, at vi kunne holde kontakten on-line. Efter besøg hos Eva i København, hvor jeg ud over en grundig kostvejledning, havde to træningslektioner hvor mit træningsprogram blev gennemgået, har jeg nu selv trænet og holdt kostplanen i 6 uger. En ugentlig on-line opfølgning fra Eva har været perfekt, små ting er blevet tilrettet, hun er kommet med gode råd og ikke mindst givet mig en fantastisk opbakning og support til såvel min træning som kost.

Efter 6 uger siger vægten minus 2,5 kg (men tror vist jeg er gået op i muskelmasse også) og taljen minus 5 cm.
Jeg er super tilfreds og har på 6 uger nået 35% af mit mål. Kan på det varmeste anbefale BodyStyling by Eva Larsen.

Mia København
Jeg kontaktede Eva for et par måneder siden, fordi jeg havde mistet motivationen for træning og samtidig gerne ville tabe mig lidt genstridige kilo. Jeg levede i forvejen en sund livsstil, men Eva formåede at hjælpe mig med de justeringer, der skulle til, for at opnå de mål jeg ønskede mig. Eva har været fantastisk til at lytte til mine behov og ønsker for forløbet og ud fra det, sammensat en plan, som jeg følte også kunne holde på lang sigt. Vi er stadig godt igang med processen, men det går kun fremad.
Fisnik København

Den bedste investering jeg har gjort i mit liv

På 12 uger har Jeg tabt 10 kg.
Jeg startede på 88 kg og vejer idag 78 kg.
Kan klart anbefale Eva Larsen som kostvejleder